Mooie wenkbrauwen

Plus gratis 

Nabehandeling

195 euro


Hoe permanent is de permanente wenkbrauw?


Door veelvuldig epileren komt het wenkbrauwhaar op een gegeven moment niet meer terug. Permanente make-up is dan ook een prachtig cadeau voor uzelf. De wenkbrauwen zijn tenslotte de kapstok voor het gezicht.


Hoe lang behoudt de wenkbrauw zijn kleur?


Het kleurresultaat van de gepigmenteerde wenkbrauw is niet blijvend


Er zijn cliënten die ieder jaar hun pigmentatie moeten laten opfrissen voor een optimaal kleurresultaat, maar er zijn genoeg mensen die pas na jaren opnieuw een nabehandeling nodig hebben.


Wat u moet weten is dat uw tevredenheid niet alleen voor u van belang is, maar ook voor mij. Zes weken na het aanbrengen van de permanente make-up krijgt u een gratis nabehandeling, deze is noodzakelijk: het is namelijk zeer waarschijnlijk dat er nog wat zaken moeten worden aangepast zoals vorm of kleur. Dit is heel normaal. Mocht u daarna op korte termijn alsnog een kleine aanpassing noodzakelijk vinden, dan zijn ook aan deze behandeling geen kosten verbonden.


 


Voor de kosten van de nabehandeling, zie prijslijst.

Wenkbrauwen


Onderstaande permanente make-up technieken en benamingen zijn voorbeelden van wat je zoal in 

permanent make-up land kunt tegenkomen.

Wat ik daar nog even over wil zeggen: niet iedere techniek is voor ieder huidtype geschikt,

tevens zijn sommige technieken nieuw en blijken na ervaring minder goed te blijven zitten.




Schaduwtechniek:

OMBRE EEN SCHADUWTECHNIEK


Een volledig ingevulde wenkbrauw, kleurkeuze licht tot donker.


Gepoederde look:


Ook volledig ingevuld, alleen andere benaming.


3D-techniek:


Een haartje voor haartje ingetekende wenkbrauw.


Hairstroke-methode:


Ook 3D, alleen andere benaming.


Microblading:


Met mesjestechniek haartje voor haartje gepigmenteerd.

Bekijk onze prijslijst

Werkwijze voor het aanbrengen van wenkbrauwen

Na het eerste telefonische contact plannen we een afspraak. We bespreken uw wensen en ik informeer u over de pigmentatiemogelijkheden, zoals vorm en kleur. Er wordt uiteraard ook gekeken naar uw gezichtsvorm. Het juiste design van de permanente make-up kan namelijk corrigerend en zelfs liftend werken. Voor het bepalen van de juiste kleur heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Als we het eens zijn en u geen vragen meer heeft, gaan we over tot het aanbrengen van de pigmentatie.


Medicijngebruik


U dient mij te informeren over medicijngebruik en overige relevante medische zaken. Als er geen contra-indicaties zijn, gaan we tot de behandeling over. Mijn salon is goedgekeurd volgens de wettelijke GGD-hygiënenormen. Alle salons in Nederland dienen aan deze normen te voldoen. U bent hierdoor gegarandeerd van perfecte hygiëne tijdens uw permanente make-up behandeling.

Verdovende Emla-crème (aanvragen bij huisarts)


Een permanente make-up-behandeling kan gevoelig zijn. Om de gevoeligheid tijdens de behandeling te verminderen is het zeker aan te raden vooraf een verdovende zalf aan te brengen, Emla geheten. De zalf dient u zelf aan te vragen bij uw huisarts en wordt in de praktijk door mij aangebracht.


Als de pigmentatie naar ieders tevredenheid is afgerond, adviseer ik u de gepigmenteerde zone in eerste instantie tien minuten droog te deppen met de meegegeven tissues. Dit voorkomt overmatige korstvorming. 


Na de behandeling tevreden, of nog wat aandachtspuntjes?


Het kan zijn dat na de eerste behandeling voor de perfecte permanente make-up van de wenkbrauwen, lippigmentatie en/of eyeliner eventuele kleine aanpassingen nodig zijn, dit is zelfs zeer waarschijnlijk. Na zes weken krijgt u deze noodzakelijke (gratis) nabehandeling. Het kleurverlies is na de eerste behandeling in sommige gevallen zelfs 50%. Schrik hier niet van. Tevens kan ook nog een kleine aanpassing van het model gewenst zijn. De nabehandelingen zijn tenslotte bedoeld om dit te corrigeren.


Na de gratis nabehandeling hoop ik dat u veel plezier en gemak heeft van uw permanente make-up. De opfrisbehandelingen (na verloop van tijd vervaagt de kleur) vinden met tussenpozen van anderhalf tot twee jaar plaats, maar kan ook al na één of pas na vijf jaar gebeuren. Dit is helaas niet te voorspellen: het proces is persoonsgebonden. U betaald echter nooit meer de aanschafprijs, ook al blijft u vijf jaar weg.

een nabehandeling is 100 euro.


Let op: mocht u al na 2 maanden niet meer optimaal tevreden zijn, wacht dan niet langer en bel mij om dit te bespreken. Uw tevredenheid is voor mij belangrijk, u krijgt dan alsnog een gratis nabehandeling.

  • Wenkbrauwen aanbrengen
  • Oog make-up
  • Wenkbrauw
Oog

Haartjestechniek, 3D-wenkbrauwen, of hairstroke

Noem het hoe je wilt, ik blijf benadrukken welk instrument of apparaat er wordt ingezet, het gaat om het beoogde eindresultaat en dat is voor mij het liefst een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw.


De techniek die door mij op mijn instituut het meest wordt toegepast is daarom de ‘haartjestechniek’, ook wel 3D genoemd. Er zijn meerdere methodes om een natuurlijk resultaat te bereiken:


Permanente make-up-apparaat: met een speciale naaldmodule worden er één voor één haartjes ingetekend waardoor het net lijkt alsof u echte haartjes heeft.


Microblading: met deze vorm van permanente make-up is het getekende wenkbrauwhaar niet meer van echt te onderscheiden. De methode is handmatig, zonder apparaat.


Permanente make-up kan uiteraard in iedere kleur, van licht tot donker, aangebracht worden. In eerste instantie breng ik de permanente make-up liever te licht dan te donker aan, zo kunt u wennen aan uw pigmentatie. Donkerder maken kan altijd nog bij de gratis nabehandelingen. Uw eigen haartjes die buiten het nieuwe model vallen worden netjes tijdens de behandeling geëpileerd.


Iedere cliënt is uniek, zo ook het gezicht.

Gezicht

Meten is weten, wordt er gezegd! Maar is dat wel zo?

In alle opleidingen die ik heb gevolgd, is er uitgebreid aandacht besteed aan de afmetingen waaraan een wenkbrauw zou moeten voldoen.


Nu ik al meer dan twintig jaar in het vak zit, is mijn bevinding dat niet alle ronde gezichten gelijk zijn, hetzelfde geld voor lange gezichten en alle andere vormen. Je kunt hier geen standaardregel op loslaten. Een gezicht is nooit symmetrisch. Je moet je inleven in een gezicht: de mimiek, het kijken, ogen dicht, boos en verbaasd kijken zijn slechts een paar van de vele aspecten waar je op moet letten als je geloofwaardig gelijke wenkbrauwen wil maken. Het mag ook duidelijk zijn dat je nooit gelijke wenkbrauwen kunt maken als je niet regelmatig de cliënt laat zitten tijdens de behandeling.


Wenkbrauwen, de mogelijkheden op een rij


Wenkbrauwcorrectie

Litteken camoufleren
Vormaanpassing
Sprekender
enz


Steeds minder mensen kiezen voor een volledig ingetekende wenkbrauw, in mijn salon komt dit nagenoeg niet meer voor.

Permanente Make-up Specialist Rianne du Bois
Nieuwstraat 44 
7411LM Deventer 

KvK 64220928

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten