De volmaakte wenkbrauw of eyeliner

Voorbeelden van permanente make-up

U wilt een permanente eyeliner, lipbehandeling, of permanente wenkbrauwen? Bent u benieuwd wat een cosmetische tatoeages met uw gezicht kan doen? Bekijk de onderstaande foto's om te zien wat u mag verwachten. Na de behandeling van een eyeliner is het mogelijk dat uw ogen gaan tranen en uw huid wat opzwelt. Dit verdwijnt na een tijdje. Permanente make-up kan in heel veel kleuren worden aangebracht, van uiterst subtiel tot opvallend. Het is maar net waar u voor kiest. Als de kleuren met de tijd vervagen kunnen ze wat rossig of grijzig worden, het is dan weer tijd voor een nabehandeling.

Bekijk onze prijslijst

volledig ingekleurde lippen

Lippen

Volledig ingekleurde lip.


Zelf ben ik voorstander van deze methode daar deze zeker een mooie omlijning van de lippen geeft zonder een zichtbare lijn.
De kleuren die ik het liefst gebruik zijn de zogenaamde nudes oftewel eigen lipkleuren die eventueel net even wat pittiger dan de eigen lipkleur zijn.

Lippen

Voor en na volledige lip techniek.


Emla-crème voor verdoving is een must bij deze behandeling.
Aanvragen bij de huisarts en zeker een uur voor de behandeling aanbrengen.
Zorg dat de crème niet in het inwendige van de mond komt.

Hairstroke

Mocht u een uiterst gevoelige huid hebben, dan zal de nanonaald (dit is de allerfijnste naald) de huid te veel beschadigen waardoor het pigment bij genezing wordt afgestoten. Dit is voorafgaand aan de behandeling meestal al in te schatten, de naaldmodule die voor u geschikt is wordt dan ingezet. U zult een prachtige hairstroke-wenkbrauw krijgen, maar iets minder haarfijn.

De hairstroke-technieken

Hairstroke

Hairstroke-wenkbrauwen kunnen op meerdere manieren en met meerdereinstrumenten vervaardigd worden. Naaldmodules variëren van 1-puntsnaalden (nano) tot naalden die bestaan uit meerdere naaldjes bij elkaar, meerdere diktes tot 3-punts en nog veel meer variaties. Met apparaat of met microbladingmesje is dit handmatig, maar nog steeds allemaal met het doel een 3D- of hairstroke-wenkbrauw te pigmenteren.

Wenkbrauw

Zo subtiel kan permanente make-up dus ook worden aangebracht. Deze cliënt heeft zelf geen wenkbrauwhaar.

Subtiele eyeliner

Een mooie, subtiele eyeliner.

3D-techniek

3D-techniek tijdens de behandeling.

Wenkbrauw

Een combinatie van veel inschaduwen en klein beetje haartjes.

Lippen

Lippigmentatie is mogelijk in veel kleuren maar ook in nudes, dit zijn min of meer onzichtbare kleuren. Met nudes kun je de lipvorm goed aanpassen zonder altijd aan dezelfde kleur lipstick gebonden te zijn.

Lippenstift

Heerlijk bezig samen en blij.

Subtiele eyeliner

Op deze foto ziet u een zwarte eyeliner die net is aangebracht. Een subtiele lijn die mooi bij het gezicht past.

Wenkbrauwkleur

Een zeer goed gekozen kleur wenkbrauw bij de natuurlijke haarkleur.

Roodblonde wenkbrauwen

Roodblonde wenkbrauw voor een rossige dame.

                                                           ONDERSTAAND   ENKELE FOTO'S VAN FOUTE PERMANENTE MAKE-UP OP INTERNET GEZIEN !

Bij een goede samenwerking tijdens de behandeling mag u ervan uitgaan dat het eindresultaat wordt wat we samen voor ogen hadden.


Dagelijks word ik geconfronteerd met angsten die mensen hebben: "Begrijpt u het? Het is wel in het gezicht,' wordt er dan gezegd. Natuurlijk is het goed waakzaam te zijn. De angst voor dikke zwarte balken, te dunne, gebogen streepjes, blauwe wenkbrauwen, of ongelijke wenkbrauwen is begrijpelijk. 

Te vaak komen we dit nog tegen.


De slachtoffers die ik wel eens spreek, geven vaak zichzelf de schuld, alsof ze beter hadden kunnen of moeten weten, het was op een achterkamertje of op een veilingsite. Ik kan dan alleen maar antwoorden dat het niets met de achterkamer te maken heeft, of een veilingaanbieding. Als je een cliënt permanente make-up aanbiedt, moet de cliënt er te allen tijde van overtuigd kunnen zijn dat de permanent make-up-specialist niet alleen het vakmanschap beheerst, maar ook een passie voor haar vak heeft en er iets moois van wil maken.

Lasertherapie

Pigmenten kunnen worden verwijdert door middel van lasertherapie.

Op deze foto ziet u een dame die haar wenkbrauwen heeft laten verwijderen met de lasermethode. Uiteraard is deze permanente make-up niet door mij aangebracht.

Foute permanente make-up.


Mocht u zelf foute permanente make-up hebben, of is uw behandeling elders in een salon verkeerd gegaan, neem dan zo snel mogelijk contact op met mij u  kunt ook een foto van het resultaat sturen op mail duboisrianne@gmail.com of whatsapp ik zal dan waar mogelijk altijd proberen te helpen of adviseren.

Permanente Make-up Specialist Rianne du Bois
Nieuwstraat 44 
7411LM Deventer 

KvK 64220928

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten