Permanente make-up, Deventer, Rianne du Bois, cosmetische tatoeage
Permanente make-up
is voor iedereen

Hoe permanent is de permanente wenkbrauw?

Door veelvuldig epileren komt het wenkbrauwhaar op een gegeven moment niet meer terug. Permanente make-up is dan ook een prachtig cadeau voor uzelf, tenslotte zijn de wenkbrauwen een kapstok voor het gezicht.

Hoe lang behoudt de wenkbrauw zijn kleur?

Het kleurresultaat van de wenkbrauwen  is niet blijvend!

Er zijn cliënten die ieder jaar hun pigmentatie moeten laten opfrissen voor een optimaal kleurresultaat, maar er zijn genoeg mensen die pas na jaren een opfris nabehandeling nodig hebben.

Wat u moet weten is dat uw tevredenheid niet alleen voor u van belang is maar ook voor mij. 6 weken na het aanbrengen van de permanente make-up krijgt u een gratis nabehandeling, deze is noodzakelijk het is nl zeer waarschijnlijk dat er nog wat zaken moeten worden aangepast zoals eventueel vorm of kleur, dit is heel normaal, echter mocht u daarna op korte termijn alsnog een kleine aanpassing noodzakelijk vinden, zijn ook aan deze behandeling geen kosten verbonden.

De kosten voor een nabehandeling zijn of u nu belt na 1 jaar of na meerdere jaren gelijk u betaald nooit meer het grotere aanschafbedrag.

Voor de kosten van de nabehandeling zie prijslijst.

Wenkbrauwen

De mogelijkheden, en uitleg van het doolhof van benamingen.

       Schaduw techniek:

Een volledig ingevulde wenkbrauw kleur keuze licht tot donker.

Gepoederde look:

Ook volledig ingevuld alleen andere benaming.

3D techniek:

Een haartje voor haartje ingetekende wenkbrauw.

Hairstroke methode:

Ook 3D alleen andere benaming.

Microblading:

Met mesjestechniek haartje voor haartje gepigmenteerd.

Werkwijze voor het aanbrengen van wenkbrauwen

Na het eerste telefonische contact plannen we een afspraak. We bespreken uw wensen en ik informeer u over de pigmentatie mogelijkheden, zoals vorm en kleur. Er wordt uiteraard ook gekeken naar uw gezichtsvorm. Het juiste design van de permanente make-up kan namelijk corrigerend en zelfs liftend werken. Voor het bepalen van de juiste kleur heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Als we het eens zijn en u geen vragen meer heeft, gaan we over tot het aanbrengen van de pigmentatie.

Medicijngebruik
U dient mij te informeren over medicijngebruik en overige relevante medische zaken. Als er geen contra-indicaties zijn gaan we tot de behandeling over. Mijn salon is goedgekeurd volgens de wettelijke GGD hygiënenormen. Alle salons in Nederland dienen aan deze normen te voldoen. U bent hierdoor gegarandeerd van perfecte hygiëne tijdens uw permanente make-upbehandeling.

Verdovende Emla crème (aanvragen bij huisarts)
Een permanente make-up-behandeling kan gevoelig zijn. Om de gevoeligheid tijdens de behandeling te verminderen is het zeker aan te raden vooraf een verdovende zalf aan te brengen Emla geheten. De zalf dient u zelf aan te vragen bij uw huisarts , en wordt in de praktijk door mij aangebracht.

Als de pigmentatie naar ieders tevredenheid is afgerond adviseer ik u de gepigmenteerde zone in eerste instantie 10 minuten droog te deppen met de meegegeven tissues dit voorkomt overmatige korstvorming. 

Na de behandeling tevreden of nog wat aandachtspuntjes?????
Het kan zijn dat er voor de perfecte permanente make-up van de wenkbrauwen, lippigmentatie en of eyeliner, na de eerste behandeling eventuele kleine aanpassingen nodig zijn, dit is zelfs zeer waarschijnlijk. Na 6 weken krijgt u deze noodzakelijke (gratis) nabehandeling. Het kleurverlies is na de eerste behandeling in sommige gevallen soms zelfs 50%. Schrik hier niet van, tevens kan er ook nog een kleine aanpassing van het model gewenst zijn. De nabehandelingen zijn tenslotte bedoeld om dit te corrigeren.

Na de gratis nabehandeling hoop ik dat u veel plezier en gemak heeft van uw permanente make-up. De opfrisbehandelingen (na verloop van tijd vervaagt de kleur) vinden met tussenpozen van anderhalf tot twee jaar plaats maar kan ook al naar één jaar of na vijf jaar zijn, dit is helaas niet te voorspellen, dit proces is persoonsgebonden, u betaald echter nooit meer de aanschafprijs ook al blijft u 5 jaar weg.

Let op mocht u al naar een paar maanden niet meer optimaal tevreden zijn wacht dan niet langer en bel mij om dit te bespreken, uw tevredenheid is voor mij belangrijk, u krijgt dan alsnog een gratis nabehandeling.

Permanente make-up, Deventer, Rianne du Bois, cosmetische tatoeage  Permanente make-up, Deventer, Rianne du Bois, cosmetische tatoeage  Permanente make-up, Deventer, Rianne du Bois, cosmetische tatoeage

Haartjestechniek of 3 D wenkbrauwen of  hairstroke,

Noem het hoe je wil, ik blijf benadrukken welk instrument of apparaat er wordt ingezet, het gaat erom wat is het beoogde eindresultaat en dat is voor mij het liefst een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw te creëren.

De techniek die door mij op mijn instituut het meest wordt toegepast is daarom de ‘haartjestechniek’ en wordt ook wel 3D genoemd. Er zijn meerder methodes om een natuurlijk resultaat te bereiken.

Met het permanente make-up apparaat: Met een speciale naaldmodule worden er één voor één haartjes ingetekend en lijkt het net alsof u echte haartjes heeft.

Microblading: Met deze vorm van permanente make-up is het getekende wenkbrauwhaar niet meer van echt te onderscheiden. De methode is handmatig zonder apparaat.

Permanente make-up kan uiteraard in iedere kleur, van licht tot donker, aangebracht worden. In eerste instantie breng ik  echter de permanente make-up liever te licht dan te donker aan, zo kunt u wennen aan uw pigmentatie. Donkerder maken kan altijd nog bij de gratis nabehandelingen. Uw eigen haartjes die buiten het nieuwe model vallen worden netjes tijdens de behandeling geëpileerd.

Iedere client is uniek zo ook het gezicht

Permanente make-up, Deventer, Rianne du Bois, cosmetische tatoeage

Meten is weten wordt er gezegd! Maar is dat wel zo?

In alle opleidingen die ik heb gehad is er uitgebreid aandacht besteed aan de metingen waaraan een wenkbrauw zou moeten voldoen.

Na ik al meer dan 20 jaar in het vak zit is mijn bevinding dat niet alle ronde gezichten gelijk zijn , zo ook voor lange gezichten en alle andere vormen. Je kunt hier geen standaard regel op loslaten. Een gezicht is nooit symmetrisch. Het inleven in een gezicht de mimiek, het kijken, ogen dicht, boos kijken en verbaasd..................... Dit zijn slechts een paar van de vele aspecten waar je op moet letten als je geloofwaardig gelijke wenkbrauwen wil maken. Het mag ook duidelijk zijn dat je nooit gelijke wenkbrauwen kunt maken als je niet regelmatig de cliënt laat zitten tijdens de behandeling.

Wenkbrauwen, de mogelijkheden op een rij

Wenkbrauwcorrectie

Litteken camoufleren

Vormaanpassing

Sprekender

enz

Steeds minder mensen kiezen voor een volledig ingetekende wenkbrauw, in mijn salon komt dit nagenoeg niet meer voor.